Onze diensten

Jezelf bijscholen

De snelle groei van het aantal eHealth-diensten doet u naar adem happen, maar u wil toch bij blijven? U hebt geen tijd voor een klassikale opleiding? CareCoach komt graag bij u langs om u inzichten te geven in het gebruik van alle e-healthdiensten, maar ook bij het algemeen gebruik van uw computer en uw medische software, zodat u efficiënter uw patiënten kan helpen.

Helpdesk

Tijdens de consultatie is het enorm frustrerend om tegen ICT-gerelateerde problemen te botsen. Het is dan ook geruststellend om te weten dat u op ons kan vertrouwen als ICT-partner voor het snel oplossen van deze problemen. 

Een snel, veilig netwerk

Om optimaal te kunnen werken is een snel en stabiel netwerk noodzakelijk. Bij voorkeur werkt u steeds op het bekabeld netwerk. Daarnaast is WiFi om smartphones en tablets van internet te voorzien. Een nieuwe trend is dat er WiFi voorzien wordt voor uw patiënten. Ook de beveiliging van uw netwerk is cruciaal.

NIEUW! Huisstijl

Bij een moderne praktijk hoort een moderne website, logo, huisstijl en zelfs een sociale media profiel. Met een gratis website heeft u al een online aanwezigheid. Wenst u echter toch een website op maat kan CareCoach deze voorzien. Daarnaast kunnen wij ook nog een huisstijl uitwerken, met logo, nieuwsbrieven en sociale media campagnes. 

x
Deze website gebruikt cookies
Meer info Ok