Onze diensten

Jezelf bijscholen

De snelle groei van het aantal eHealth-diensten doet je naar adem happen, maar je wil toch bij blijven? Je hebt geen tijd voor een klassikale opleiding? CareCoach komt graag bij jou langs om inzichten te geven in het gebruik van alle e-healthdiensten, maar ook bij het algemeen gebruik van je computer en je medische software, zodat jij efficiënter je patiënten kan helpen.

Helpdesk

Tijdens de consultatie is het enorm frustrerend om tegen ICT-gerelateerde problemen te botsen. Het is dan ook geruststellend om te weten dat je op ons kan vertrouwen als ICT-partner voor het snel oplossen van deze problemen. 

Een snel, veilig netwerk

Om optimaal te kunnen werken is een snel en stabiel netwerk noodzakelijk. Bij voorkeur werk je steeds op een bekabeld netwerk. Daarnaast voorziet WiFi je smartphones en tablets van internet. Ben je helemaal mee? Dan kan je ook WiFi voorzien voor je patiënten. Daar speelt de beveiliging van je netwerk een cruciale rol.

NIEUW! Huisstijl

Bij een moderne praktijk hoort een moderne website, logo, huisstijl en zelfs een social media profiel. Met een gratis website heb je al een online aanwezigheid. Wil je toch een website op maat, dan kan CareCoach dit voor jou voorzien. Daarnaast denken we ook graag mee over een huisstijl met logo, nieuwsbrieven en sociale media campagnes en werken we alles voor jou uit. 

Deze website gebruikt cookies

Meer info Ok
x