Terug naar het overzicht

Een snel, veilig netwerk

Om optimaal te kunnen werken is een snel en stabiel netwerk noodzakelijk. Bij voorkeur werkt u steeds op het bekabeld netwerk. Daarnaast is WiFi om smartphones en tablets van internet te voorzien. Een nieuwe trend is dat er WiFi voorzien wordt voor uw patiënten. Ook de beveiliging van uw netwerk is cruciaal.

+ Router en firewall. Het hart van uw netwerk, deelt internet uit aan alle toestellen en houdt ongewenste pogingen van buitenaf tegen.

+ Switch. Meer poorten om toestellen bekabeld aan te sluiten op het internet.
Access Point. Zendt draadloos signaal uit (WiFi). Geen verlies van connectie dankzij roaming.

+ NAS. Lokale netwerkopslag.

+ Rack-kast. Professionele kast waar alle netwerkapparatuur in wordt geplaatst.

Onze oplossing

Wij voorzien een snel en stabiel netwerk, zowel bekabeld als draadloos. Zo kunt u op een veilige manier uw consultaties uitvoeren zonder vertraging of uitval van uw netwerk.

Reviews

Marleen Bogaerts

Dokter

"CareCoach luistert naar onze noden, waarbij zij als informatica-experten bij uitstek toch ook begrip hadden voor onze manier van praktijkvoering.

Eva De Groef

Medische secretaresse

"Wij zijn zeer tevreden over het team van Carecoach! Bij het verhuizen van onze bestaande praktijk naar de nieuwe locatie hebben zij ons vanaf nul bijgestaan. Absoluut een aanrader!"

De Schakel

Groepspraktijk

"Met CareCoach hebben we een blijvende efficiënte samenwerking waarbij rekening gehouden wordt met de specifieke noden en wensen van onze groepspraktijk."

x
Deze website gebruikt cookies
Meer info Ok