Terug naar het overzicht

Je privé- of groepspraktijk (ver)bouwen

U wilt uw patiënten de beste zorg geven, en daar hoort een moderne en professionele infrastructuur bij. Ook wilt u een aangename zorgervaring creëren voor zowel uw patiënt als uzelf. CareCoach helpt u bij zowel verbouwen als bouwen van uw (nieuwe) praktijk.

+ Bespreken bouwplan

+ Advies indeling ruimtes 

+ Advies plaatsing apparatuur en bekabeling

+ Coördinatie met architect en elektricien

+ Deskundige en gepersonaliseerd begeleiding

+ Continue opvolging van uw project

A-Z ondersteuning voor (ver)bouwen

CareCoach is een ervaren partner voor meer dan 500 praktijken in België. Daardoor weten wij perfect wat er nodig is om een praktijk zo efficiënt mogelijk te maken. Wij begeleiden u van bij de planningsfase tot het plaatsen van uw computers en het installeren van de software. Zo kan u zonder zorgen starten in uw nieuwe praktijk. 

Reviews

Marleen Bogaerts

Dokter

"CareCoach luistert naar onze noden, waarbij zij als informatica-experten bij uitstek toch ook begrip hadden voor onze manier van praktijkvoering.

Eva De Groef

Medische secretaresse

"Wij zijn zeer tevreden over het team van Carecoach! Bij het verhuizen van onze bestaande praktijk naar de nieuwe locatie hebben zij ons vanaf nul bijgestaan. Absoluut een aanrader!"

De Schakel

Groepspraktijk

"Met CareCoach hebben we een blijvende efficiënte samenwerking waarbij rekening gehouden wordt met de specifieke noden en wensen van onze groepspraktijk."

x
Deze website gebruikt cookies
Meer info Ok