Terug naar het overzicht

Jezelf bijscholen

De snelle groei van het aantal eHealth-diensten doet je naar adem happen, maar je wil toch bij blijven? Je hebt geen tijd voor een klassikale opleiding? CareCoach komt graag bij jou langs om inzichten te geven in het gebruik van alle e-healthdiensten, maar ook bij het algemeen gebruik van je computer en je medische software, zodat jij efficiënter je patiënten kan helpen.

+   Klassikale of 1-op-1 opleiding

+   Op maat van je medisch softwarepakket

+   Geaccrediteerde opleiders

+   Wij komen ter plaatse 

+   Wanneer het voor jou past, ook ‘s avonds

Thema’s die aan bod kunnen komen

Ons doel is om de zorgverlener zoveel mogelijk te ondersteunen via opleidingen, met het oog op het delen van medische informatie en administratieve vereenvoudiging. Mogelijke onderwerpen zijn:

Mocht je echter andere onderwerpen willen aanhalen, zoals het gebruiken van itsme, gezondheidsapplicaties, beveiliging van medische gegevens … kunnen wij jou ook hiermee helpen. Je kan steeds opleidingen op maat aanvragen.  

Reviews

Marleen Bogaerts

Dokter

"CareCoach luistert naar onze noden, waarbij zij als informatica-experten bij uitstek toch ook begrip hadden voor onze manier van praktijkvoering."

Eva De Groef

Medische secretaresse

"Wij zijn zeer tevreden over het team van Carecoach! Bij het verhuizen van onze bestaande praktijk naar de nieuwe locatie hebben zij ons vanaf nul bijgestaan. Absoluut een aanrader!"

De Schakel

Groepspraktijk

"Met CareCoach hebben we een blijvende efficiënte samenwerking waarbij rekening gehouden wordt met de specifieke noden en wensen van onze groepspraktijk."

Contacteer ons

Ja, ik wil een opleiding boeken waardoor ik gemakkelijker en efficiënter gestructureerd kan registreren, Sumehrs opladen, en mijn geïntegreerde praktijkpremie kan behalen.

Deze website gebruikt cookies

Meer info Ok
x