Terug naar het overzicht

Jezelf bijscholen

De snelle groei van het aantal eHealth-diensten doet u naar adem happen, maar u wil toch bij blijven? U hebt geen tijd voor een klassikale opleiding? CareCoach komt graag bij u langs om u inzichten te geven in het gebruik van alle e-healthdiensten, maar ook bij het algemeen gebruik van uw computer en uw medische software, zodat u efficiënter uw patiënten kan helpen.

+   Klassikale of 1-op-1 opleiding

+   Op maat van uw medisch softwarepakket

+   Geaccrediteerde opleiders

+   Wij komen ter plaatse 

+   Wanneer het voor u past, ook ‘s avonds

Thema’s die aan bod kunnen komen

Ons doel is om de zorgverlener zoveel mogelijk te ondersteunen via opleidingen, met het oog op het delen van medische informatie en administratieve vereenvoudiging. Mogelijke onderwerpen zijn:

Mocht u echter andere onderwerpen willen aanhalen, zoals het gebruiken van itsme, gezondheidsapplicaties, beveiliging van medische gegevens … kunnen wij u ook hiermee helpen. U kunt opleidingen op maat aanvragen.  

Reviews

Marleen Bogaerts

Dokter

"CareCoach luistert naar onze noden, waarbij zij als informatica-experten bij uitstek toch ook begrip hadden voor onze manier van praktijkvoering.

Eva De Groef

Medische secretaresse

"Wij zijn zeer tevreden over het team van Carecoach! Bij het verhuizen van onze bestaande praktijk naar de nieuwe locatie hebben zij ons vanaf nul bijgestaan. Absoluut een aanrader!"

De Schakel

Groepspraktijk

"Met CareCoach hebben we een blijvende efficiënte samenwerking waarbij rekening gehouden wordt met de specifieke noden en wensen van onze groepspraktijk."

Contacteer ons

Ja, ik wil een opleiding boeken waardoor ik gemakkelijker en efficiënter gestructureerd kan registreren, Sumehrs opladen, en mijn geïntegreerde praktijkpremie kan behalen.

x
Deze website gebruikt cookies
Meer info Ok