Terug naar het overzicht

Leveren & installeren van hard- en software

Je wil je patiënt zoveel mogelijk aandacht geven en zo goed mogelijk verzorgen tijdens een consultatie, zonder je te moeten opjagen in ICT-problemen. Daarnaast wil je ook dat de vertrouwelijke gegevens van je patiënten zo veilig mogelijk bewaard worden. Daarom is het belangrijk om met snelle en veilige hardware te werken.

+ Ondersteuning bij keuze van je (medische) software.

+ Software: Microsoft office, Cloud- & lokale back-up, Cloud-opslag en Antivirus met ransomware-bescherming en monitoring op afstand.

+ Hardware: Werken in je praktijk en op huisbezoek.

+ Professionele, krachtige desktops. Lichte laptops met eID-kaartlezer én 4G-verbinding. Dit alles met 3 jaar uitgebreide onsite garantie.

+ Randapparatuur: Printers die zowel A4 als voorschriften kunnen afdrukken. Muis, toetsenbord met ingebouwde eID-kaartlezer en een groot, helder beeldscherm.

+ Docking station voor laptop verbindt met 1 kabel je randapparatuur en bekabeld netwerk.

+ Diensten: Preconfiguratie computer (voorbereiden op kantoor om de installatietijd te plaatse te minimaliseren), installatie en configuratie hard- en software ter plaatse

Onze oplossing

Prima toestellen, geleverd met extra aandacht voor security en een ijzersterke garantie.

Reviews

Marleen Bogaerts

Dokter

"CareCoach luistert naar onze noden, waarbij zij als informatica-experten bij uitstek toch ook begrip hadden voor onze manier van praktijkvoering."

Eva De Groef

Medische secretaresse

"Wij zijn zeer tevreden over het team van Carecoach! Bij het verhuizen van onze bestaande praktijk naar de nieuwe locatie hebben zij ons vanaf nul bijgestaan. Absoluut een aanrader!"

De Schakel

Groepspraktijk

"Met CareCoach hebben we een blijvende efficiënte samenwerking waarbij rekening gehouden wordt met de specifieke noden en wensen van onze groepspraktijk."

Deze website gebruikt cookies

Meer info Ok
x