Terug naar het overzicht

NIEUW! Huisstijl

Bij een moderne praktijk hoort een moderne website, logo, huisstijl en zelfs een social media profiel. Met een gratis website heb je al een online aanwezigheid. Wil je toch een website op maat, dan kan CareCoach dit voor jou voorzien. Daarnaast denken we ook graag mee over een huisstijl met logo, nieuwsbrieven en sociale media campagnes en werken we alles voor jou uit. 

+ Een moderne website

+ Een samenhangende huisstijl 

+ Een gepersonaliseerd logo

+ Jouw praktijk in de schijnwerper zetten via sociale media

Zo lanceert u uw praktijk in 2020

Het verzorgen van een huisstijl is voor CareCoach een nieuwe dienst, omdat we meer en meer merken dat hier vraag naar is en ook de medische sector mee wil in de digitale wereld. 

Reviews

Marleen Bogaerts

Dokter

"CareCoach luistert naar onze noden, waarbij zij als informatica-experten bij uitstek toch ook begrip hadden voor onze manier van praktijkvoering."

Eva De Groef

Medische secretaresse

"Wij zijn zeer tevreden over het team van Carecoach! Bij het verhuizen van onze bestaande praktijk naar de nieuwe locatie hebben zij ons vanaf nul bijgestaan. Absoluut een aanrader!"

De Schakel

Groepspraktijk

"Met CareCoach hebben we een blijvende efficiënte samenwerking waarbij rekening gehouden wordt met de specifieke noden en wensen van onze groepspraktijk."

Deze website gebruikt cookies

Meer info Ok
x