Privacy beleid

Identiteit


Bedrijfsnaam: CareCoach BVBA

Hoofdzetel: Noorweegse Kaai 36, 8000 Brugge

Adres: Pathoekeweg 9A/10B, 8000 Brugge

DPO: Jonas Delagrange

Contact: security@carecoach.be

Transparantie


CareCoach wenst transparant om te gaan met uw gegevens. Wij gebruiken deze voor ons klantenbeheer, om u verder te helpen aan onze helpdesk en om u te informeren middels nieuwsbrieven. CareCoach houdt geen privacygevoelige informatie bij.

Partners


Ook onze partners voldoen aan de strenge eisen inzake gegevensbescherming. Dit werd dan ook met hen vastgelegd in onderlinge overeenkomsten om u ervan te verzekeren dat dit ook in de toekomst zo blijft.

Recht op inzage


U heeft het recht om uw bij ons gekende gegevens in te kijken. U kan deze opvragen via bovenvermelde contactgegevens.

Recht om vergeten te worden


U heeft het recht om vergeten te worden in ons klantenbestand. Wij verbinden ons ertoe om binnen 72u aan uw vraag te voldoen.

Meldplicht


CareCoach doet er alles aan om uw gegevens sterk beveiligd op te slaan. Mocht er onverhoopt toch een datalek zijn, voldoen wij aan de wetgeving rond meldplicht bij de privacycommissie.

Website


U kan op onze website browsen zonder persoonsgegevens mee te delen. Wanneer u een formulier invult op onze website, wordt uw surfgedrag op onze website bijgehouden voor statistische doeleinden. Daarnaast worden cookies bijgehouden om uw voorkeuren op onze website te onthouden. Uiteraard kunnen wij uw surfgedrag op andere websites niet inkijken!

Bijkomende vragen


Indien u nog vragen heeft, kan u ons contacteren met bovenstaande gegevens. Wij trachten zo snel mogelijk op uw vraag te antwoorden.

Deze website gebruikt cookies

Meer info Ok
x